У весняний період так хочеться позитивних змін. Один із способів змінити життя на краще - переробити інтер'єр таким чином, щоб в ньому оселилася сама весна. Як же створити легку, невимушену і приємну атмосферу, і при цьому візуально збільшити простір?

Невимушений стиль

Весняними можна назвати такі стилі, як вінтаж, прованс і Шеббі шик. Вони чимось схожі між собою, вони легкі, невимушені і романтичні. Їх можна сміливо змішувати між собою або додавати лише невеликі натяки на якийсь із стилів. Тут допоможе текстиль і посуд із зображенням дрібних квіток рожевого, бузкового та блакитного відтінку. Не зайвими будуть і такі елементи, як зістарення, необроблені дерев'яні фоторамки, мережива.

pic

Кольорова гама

Весна вважається ідеальним часом для поновлення колірної гами інтер'єру. У цей період часу варто вибирати світлі пастельні відтінки, які будуть налаштовувати на позитив і дарувати гарний настрій. До того ж світло-рожеві, персикові, бузкові, салатові, блакитні і бузкові відтінки відмінно працюють на візуальне розширення простору, так що зайвими вони точно не будуть.

pic

Багато світла

Весняний пейзаж настільки енергійний, що його часом не хочеться ховати за шторами. Це правильне рішення, якщо інтер'єр невеликий і його потрібно візуально збільшити. А також незалежно від площі цей прийом дарує відчуття легкості і невимушеності в просторі. У такому інтер'єрі навіть дихається легше!

pic

Живі квіти

Квіти здатні оживити і стильно доповнити будь-який простір. Особливо вони актуальні в інтер'єрі навесні. Це можуть бути будь-які рослини, навіть гілочки папороті або бамбука. Головне, щоб вони лаконічно вписувалися в загальну картину, залишали відчуття чистоти і весни в просторі.

pic

Стильні елементи інтер'єру

Щоб інтер'єр виглядав затишно і привабливо, в його оформлення варто вкладати частинку душі і турботи.

pic