У селі Малі Телковичі Володимирецького району двоє жінок, представившись соціальними працівниками, викрали у пенсіонерів 17 тисяч гривень. Однак відсутність грошей господарі виявили лише два дні потому, коли зловмисниць слід простиг.

Минулої п’ятниці подружжя поралося по господарству, як до їхньої обійстя завітали двоє незнайомок. «Соціальні працівники» повідомили, що перевіряють розмір і вчасність виплати грошової допомоги.

Одна з жінок попросила записати дані пенсіонерів, із якою господарі попрямували до літньої кухні. А от, де в той час була інша, не звернули уваги.

І тільки в неділю, коли знадобилися гроші, 77-річна господиня виявила відсутність заощаджень у шухляді стола у будинку.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області, відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло). Триває досудове розслідування.

Поліцейські звертаються мешканців Рівне нщини із засторогою бути уважними й обережними у спілкуванні з незнайомцями. Якщо їхня поведінка викликає у вас підозру, негайно телефонуйте в поліцію за номером «102». Чим оперативніше надійде інформація, тим більше шансів, що злочинців буде знайдено.

pic