За три доби до поліції надійшло 84 повідомлення про скоєння крадіжок. За 63 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Здолбунівського відділення поліції встановили, що крадіжку велосипеду іноземного виробництва, що належить 55-річній жительці села Уїздці скоїв 23-річний місцевий мешканець. Жінка залишила його поблизу місцевого магазину без нагляду, тож зловмисник цим скористався.

Оперативники Дубенського відділу поліції встановили, що крадіжку речей домашнього вжитку з будинку 52-річного дубенчанина скоїв 28-річний місцевий мешканець.

Зловмисник проник до помешкання, пошкодивши вікно. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України проводиться досудове розслідування.

До поліції звернувся 65-річний мешканець Дубного та повідомив, що невідома особа шляхом підбору ключа до вхідних дверей, проникла до його квартири, звідки викрала золоті вироби.

Працівники карного розшуку встановили, що крадіжку скоїв 37-річний житель Донецької області. Викрадене поліцейські вилучили та проводять досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.