Спробуємо розібратися, хто і чим повинен займатися до і під час весілля, щоб все пройшло ідеально.

Основні обов’язки нареченої:

1. Вибрати весільне плаття.

2. Подбати про себе кохану, пам’ятаючи, що хороша наречена — здорова наречена.

3. Не забувати про нареченого (чоловіки завжди важче переносять будь-який стрес), виявляючи до нього належну увагу і нагадуючи про свої почуття.



pic

Весілля — урочиста подія, що вимагає скрупульозної підготовки всіх моментів, починаючи від вибору сукні для нареченої і закінчуючи весільною подорожжю. Але запорукою вдалого весілля, повинна бути радісна винуватиця свята. А що може надати дівчині впевненість в собі і в своїй привабливості?

Звичайно ж, те, як вона виглядає, а також незмінні весільні атрибути, що роблять кожну наречену божественно красивою, — плаття, ідеальна зачіска і макіяж. До останнього пункту потрібно поставитися особливо серйозно і починати «наводити красу» ще на передодні весілля.



pic

Декілька порад майбутнім нареченим:

1. Не перестарайтеся із солярієм.

2. Зробіть манікюр і педикюр заздалегідь, не забувши, що колір лаку повинен гармоніювати із сукнею.

3. Не змінюйте кардинально колір волосся і звичний тип стрижки. Краще всього залишити довге волосся, за допомогою яких хороший майстер зробить не просто шикарну зачіску, а справжній витвір мистецтва, не використовуючи при цьому якихось допоміжних засобів. Можна перестрахуватися і зробити пробну зачіску і макіяж, щоб те, що ви побачите в дзеркалі в день весілля, не стало неприємним сюрпризом.

4. Підготуйте обличчя до макіяжу завчасно (пілінг, механічна чистка).

Основні обов’язки нареченого:

1. Купити обручки (з допомоги нареченої або без).

2. Купити собі костюм і всі додаткові аксесуари до нього.

3. Привести в порядок волосся і нігті, зробивши манікюр.

4. Активно приймати участь у всіх етапах підготовки до весілля, показуючи тим самим свою спроможність і здатність піклуватися про майбутню сім’ю.



pic