Малолітня перебігала дорогу у невстановленому місці, коли на неї скоїв наїзд мотоцикл під керуванням неповнолітнього місцевого жителя. Дитина від отриманих травм загинула.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 16 квітня о пів на одинадцяту дня у місті Сарни. 9-річна дівчинка йшла до матері у магазин, що розташований неподалік їх будинку, де та працювала. Однак, коли перебігала дорогу у невстановленому місці на перехресті вулиць Бегми-Петровського, потрапила під колеса мотоцикла марки «Viper 250» під керуванням неповнолітнього місцевого жителя.

Унаслідок ДТП дівчинку каретою швидкої медичної допомоги доставили до Сарненської центральної районної лікарні. Попри вжиті реанімацій заходи, життя її, на жаль, врятувати не вдалося, від отриманих травм вона померла.

Мотоцикліста після надання медичної допомоги відпустили. Під час огляду місця події, поліцейські з’ясували, що до пішохідного переходу залишалось близько 30 метрів.

Правоохоронці за фактом скоєння порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого вирішують питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic

pic