Сьогодні, 15 квітня, в актовій залі Головного управління Національної поліції в Рівненській області відбулися урочистості з нагоди 97 – річниці з дня створення служби карного розшуку. З вітальною промовою перед присутніми свята виступив начальник ГУ НП полковник поліції Сергій Князєв.

Керівник поліції зазначив, що в умовах сьогодення працівники карного розшуку мають керуватися трьома основоположними принципами: вірністю народові, відвагою та відданістю роботі.

«Час висуває перед службою карного розшуку нові складні й масштабні завдання, які потребують знань, досвіду та професіоналізму. Я впевнений, що молоде покоління працівників, переймаючи досвід ветеранів ОВС, успішно вестиме боротьбу зі злочинністю та робитиме все для зміцнення законності і безпеки громадян» - наголосив Сергій Князєв.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто поклав своє життя, відстоюючи цілісність і незалежність держави в зоні проведення антитерористичної операції. Слова вдячності Сергій Князєв висловив вдовам тих чоловіків, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Тридцять кращих «оперів» з усієї області керівник Рівне нської поліції відзначив грамотами та побажав вагомих здобутків у службі.

Повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic