18 квітня, о 11.30 в приміщені інформаційно-освітнього простору «ІнфоХаб» (м. Рівне, вул.Словацького, буд.3а, перший поверх, офіс №7) відбудеться круглий-стіл, під час якого буде презентовано оновлений проект Регламенту Рівненської міської ради 7 скликання, який було розроблено спільною робочою групою, до складу якої входять депутати міської ради та громадські активісти та обговорено необхідність його прийняття на найближчій сесії міської ради.

Під час заходу представники робочої групи, яка працювала над проектом Регламенту, презентують документ та його основні положення, розкажуть про те, які можливості він дає для депутатського корпусу та мешканців міста, та про те, чому міській раді потрібен новий, якісний та прогресивний Регламент.

Нагадаємо, що вперше проект Регламенту був презентований робочою групою 12 січня 2016 року. Згодом проект Регламенту був доопрацьований після того, як свої пропозиції надали депутатські фракції, утворені в міській раді. Під час заходу буде презентовано саме оновлений текст документу.

До участі в заході запрошуються депутати, голови депутатських фракцій, утворених у Рівне нській міській раді, керівництво міста, громадські активісти та представники ЗМІ.

Організатором круглого-столу є Рівне нське представництво Громадянської мережі ОПОРА спільно з робочою групою з підготовки Регламенту Рівне нської міської ради;постійною комісією з питань Регламенту, депутатської діяльності та етики, розвитку місцевого самоврядування Рівне нської міської ради; Українським незалежним центром політичних досліджень.

Повідомляє прес-служба ГМ "Опора"