Звичайно, нам усім хочеться, щоб у день нашого весілля світило сонечко і взагалі була відмінна погода. Але що робити, якщо по всіх прогнозах в день твого весілля погода буде поганою? Тільки не панікувати! Погоду на твоєму весіллі можна обіграти. Починайте підготовку до дощу і все буде відмінно!

Різноманітні парасолі

Щоб день вдався, тобі потрібно запастися парасолями. У першу чергу, обов'язково підбери парасольку, яка буде підходити по стилю до твого образу нареченої і буде його доповнювати. Потім приступай до парасольки для нареченого. А потім уже продумай, як допомогти гостям упоратися з непогодою. Домовся зі свідками, щоб і в них були парасольки в тон. Або підготуй їх сама, або попроси в них знайти потрібні. Те ж саме і з гостями: або приготуй для них парасольки, або вкажи в дрес-коді можливі колірні рішення.



pic

Організаційні моменти

Якщо на твоєму весіллі планується непроханий гість у вигляді дощу, то тобі треба обов'язково вжити і інших заходів, крім парасольок. Наприклад, підготувати намети, якщо твоє весілля буде під відкритим небом, великі парасольки, зручні доріжки й т.д. Крім того, попроси дружку допомогти тобі пересуватися із платтям по мокрих калюжах, щоб твоє весільне плаття залишалося чистим максимально довго. А ще підготуй запасне зручне взуття, у якому тобі буде зручно пересуватися по такій погоді. Гумові чоботи відмінно підійдуть, тим більше як реквізит для весільних фотографій.

Капелюшки в дощ прекрасно захистять зачіску від катастрофи, а ось у вітряну погоду їх краще не надягати, так як вони легко можуть бути знесені поривами вітру.



pic

Основа макіяжу в дощову погоду - водостійка косметика, особливо туш і підводка. В іншому випадку макіяж може бути таким же, як і при сонячній ясній погоді.

Не переживайте за фотографії - для професійного фотографа дощ - не перешкода. Особливо якщо це не злива, а просто мряка. Навпаки, таке освітлення дозволяє знімати ще краще, так як прямі сонячні промені не спотворюють картинку. Відсутність світла професіоналу теж не завадить - завжди можна використовувати спалах. Крім того, похмуре небо добре підкреслить вбрання нареченого і нареченої.



pic

Краплі і калюжі можуть стати прекрасним художнім елементом ваших фото, а люди під дощем - усміхнені або танцюючі - стануть відмінним приводом зробити незабутні фото. Якщо ваші гості веселі та безтурботні, то їх кілька крапель не злякає.

І головне правило - гарний настрій! Пам'ятайте, що ні дощ, ні ураган, ні сніг не повинні впливати на ваш святковий позитивний настрій.