У Дубному місцевий житель отримав іспитовий строк за крадіжку, потім вчинив ще кілька і перебуваючи під домашнім арештом знову взявся за звичайний промисел. На черговій крадіжці його і спіймали поліцейські. Той якраз волік вкрадене додому.

Домашній арешт не зупинив крадія. У Дубному 24-річний чоловік погорів на черговій крадіжці. Його вже раніше судили за вчинення крадіжок з проникненням у помешкання. У вересні торік, суд виніс у цій справі вирок, але призначив покарання із встановленням іспитового терміну.

Та це не стало йому на заваді, аби далі «вдосконалювати» злодійське ремесло. Зловмисник вже через декілька днів знову скоїв понад десять крадіжок майна з осель та підсобних приміщень. Тож на час досудового розслідування йому було обрано міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

Дубнечанину під домашнім арештом не сиділось. Вже 10 квітня він вирушив на чергову справу - з нежитлового будинку у райцентрі поцупив бензопилу. А вчора заліз у гараж місцевого жителя.

Із гаражного приміщення 54-річного дубенчанина, підібравши ключ, викрав електрозварювальний апарат та багажник на автомобіль. Створивши патрульні групи із числа працівників карного розшукуДубенського відділу поліції, правоохоронці впіймали зловмисника, коли той, приїхавши на таксі, саме заносив викрадені речі до свого помешкання.

За цей злочин крадія затримали, він під вартою. На його рахунку попри молодий вік вже не одна судимість - і за зберігання наркотиків і за майнові злочини. Раніше ще й перебував на обліку за насильство в сім’ї. Тепер може отримати строк за гратами за вчинення останніх крадіжок.

«Відомості за фактами скоєння крадіжок з проникненням у приміщення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив виконуючий обов’язки начальника Дубенського відідлу поліції Сергій Волков. — Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Готуються матеріали для повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Дубенчанин може до шести років провести у місцях позбавлення волі. Він має сімю, з дружиною виховують чотирирічного сина. До слова жінка переконує слідство, що не знала про промисли свого благовірного.