Збив мопедиста і втік. На Сарненщині водій автомобіля «FordSierra» виїхав на зустрічну смугу руху , де зіткнувся з мопедистом. Водія двоколісного з відкритими переломами ніг та іншими травмами забрали до лікарні. Водій ж іномарки втік з місця аварії. Його поки шукають.

Водій іномарки влетів у мопедиста. Трапилась аварія на дорозі у Клесові. На місце ДТП очевидці викликали правоохоронців, які зафіксували аварію з потерпілими.

Керманич мопеду отримав численні травми. У сарненську райлікарню його госпіталізували з відкритими переломами ніг, вивихом плеча та забоями голови. Йому одразу ж робили кілька операцій, нині він у реанімації.

Правоохоронці наразі проводять оперативні заходи щодо встановлення особи водія. Попередньо відомо, що він також проживає у Клесові. Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Автомобіль винуватця аварії та мопед потерпілого доставили на арешт майданчик, транспортирні засоби маю технічні пошкодження. Самого керманича Форда шукають, сподіваються на допомогу очевидців.