Викрито підпільний цех з виготовлення алкогольної продукції, яку реалізовували на території Рівненської та інших областей.

Працівниками прокуратури Рівне нської області та ГУ Державної фіскальної служби у Рівне нській області перекрито канал постачання фальсифікованих горілчаних виробів на територію Рівне нщини та сусідніх областей.

Так, у рамках кримінального провадження за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), що розслідується слідчими фіскальної служби за процесуального керівництва прокуратури Рівне нської області, 13.04.2016 проведено ряд санкціонованих обшуків, зокрема, у гаражних приміщеннях м.Рівне та за місцем розташування підпільного горілчаного цеху у Львівській області.



pic

У результаті вилучено понад 1 тонну спирту, 8 тисяч пляшок вже виготовленої алкогольної продукції, близько 60 тисяч підроблених марок акцизного податку, етикетки з найменуваннями алкогольної продукції різних торгівельних марок, а також спеціальне обладнання, яке використовувалось для незаконного масового виробництва алкоголю. Всього ж загальна вартість вилученого майна становить близько 1 млн грн.



pic

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Продовжується документування злочинної діяльності осіб, причетних до організації виробництва фальсифікованого алкоголю.



pic

Повідомила прес-служба прокуратури Рівне нської області.