Разом із новим головним тренером на початку цього тижня склад команди НК «Верес» поповнили і двоє вільних агентів. Контракти з Народним Клубом підписали нападник Ростислав Волошинович та захисник Олексій Зозуля.

Перший – уродженець смт. Брошнів-Осада Івано-Франківської області. Перший професіональний клуб – ФК «Тернопіль». За містян Ростислав відіграв три сезони спершу у чемпіонаті Другої ліги, а потім і у Першій лізі. У 28-ми матчах відзначився одним голом.

Влітку минулого року нападник став гравцем іншого тернопільського клубу – «Ниви». У першому колі чемпіонату Першої ліги зіграв 14 матчів і забив чотири м’ячі. Взимку, після розпуску «Ниви» перебував на оглядинах в ужгородській «Говерлі». За команду НК "Верес" Ростислав Волошинович виступатиме під №7.

Другий новачок НК «Верес» - захисник, уродженець Києва та вихованець школи столичного «Динамо» Олексій Зозуля. Перший професіональний контракт підписав із запорізьким «Металургом» у 2010-му році. Втім, відіграв 22 матчі лише за команду дублерів у чемпіонаті Другої ліги. Забив один гол.

Нетривалий час виступав також за ФК «Карлівка», а згодом став гравцем клубу Першої ліги ФК «Полтава». За три роки у складі полтавського клубу відіграв 77 матчів і забив 4 м’ячі.

На рахунку захисника також два матчі за збірну України U-21.

Взимку цього року Олексій Зозуля також перебував на оглядинах в ужгородській «Говерлі». За команду НК "Верес" виступатиме під №10.

Про це повідомила Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне )