Ні - чумачечій весні. У Рівному громадські активісти та бійці добровольчого батальйону "Азов" виступили проти концерту Потапа та Насті Каменських. Говорять, виконавці, що на початку антитерорестичної операції в Україні їздили отримувати нагороди до країни-агресора не повинні виступати у нашому місті. Просили у міської влади заборонити концерт, квитки на який вже давно продані. Що з цього вийшло - далі.

На вулиці, перед міською радою зібралось зо двадцять активістів. Ні голосних лозунгів, ні плакатів. Вони прийшли до міської влади аби остання відмінила концерт українського дуету Потап і Настя. Він запланований на 19 квітня.

Говорять, громадським активістам в Луцьку та Івано-Франківську вдалось наполягти на своєму. У цих містах виконавці не виступатимуть. Свій протест рівняни пояснюють тим, що після окупації Криму та вводу військ на Схід дует поїхав до країни-агресора по нагороди.

Натомість у залі міськвиконкому рішення про відміну концерту прийняти не могли. Адже виступ співаків запланований у Рівне нському обласному академічно-драматичному театрі, тож звертатись варто до Рівне нської облради. Натомість ще один активіст, Михайло Юрчук переконує за проханням активістів вводити адміністративну заборону на виступ будь-яких співаків не можна.

Між тим звернення рівнян міська влада обіцяє перенаправити в обласну раду. До речі, квитки на виступ дуету розкупили у перші ж дні. Якщо концерт відмінять постане питання про повернення коштів. Мова йде про сотні тисяч гривень. Натомість на офіційній сторінці Потапа у соцмережі є інформація, де він переконує, проти їх дуету розпочалась інформаційна кампанія. А відео, яке транслюється усюди, де можна - вирване з контексту. Про перенесення концерту у Луцьку теж згадує.

Між тим, рівняни чекають дій від Рівне нської облради, говорять проведення концерту не допустять.