За одну ніч, вони позривали замки із двох десятків торгових кіосків на ринку «Добробут». Крам і гроші встигли вкрасти з десяти торгових точок. Злодіїв запримітив охоронець ринку, намагався, каже затримати грабіжників,але не зміг. Нині він сам у лікарні. Грабіжників, які обчистили ринок правоохоронці поки шукають.

Покрали крам та гроші грабіжники на ринку Добробут у Березному. Підприємців, які прийшли на роботу 7 квітня чекав неприємний сюрприз - їхні торгові місця були відчинені, а товар валявся як після погрому.

Підраховувати збитки від нічного візиту грабіжників взялися й інші потерпілі. Адже зловмисники похазяйнували у десяти кіосках. Брали те, що легко винести, але загалом, кажуть підприємці, шукали гроші. У Руслана зникли запчастини до велосипедів. Дорогу на за 16 тисяч техніку грабіжники не зачепили, вкрали дрібні, але недешеві деталі.

У Інни Гербер з кіоска грабіжники забрали гель для душу, а вже опісля жінка недорахувалася парфумів. Лізли в кіоск через товар, тож потоптали косметику, понищили пакунки. Грошей не знайшли, бо не було.

Поки власники торгових місць підраховують збитки, завдані грабіжниками правоохоронці шукають самих зловмисників. Їм про нічних візитерів повідомив охоронець Добробуту, розповів, що невідомі особи пошкодили вхідні ворота, через них і потрапили на ринок, який обчищали. Нині він у нейрохірургічному відділенні районної лікарні, бо після інциденту почало здавати здоров'я, підскочив тиск. Але правоохоронцям він розповів, що почув сторонні звуки і помітив невідомого балаклаві. Запримітивши охоронця, злодій втік, його спільник залишився усередині одного з кіосків. Там охоронець його закрив і викликав поліцейських. Але зловмисник вибив двері, яким збив сторожа з ніг.

Правоохоронці вже встановили, що потрапили до кіосків грабіжники шляхом віджиму дверей. За фактом грабежу нині відкрите кримінальне провадження, зловмисників поки шукають.