Гармонія, розкіш, краса і стиль – ось головні характеристики чорно-білого весілля. Згадайте старі чорно-білі фото і задумайтеся, чому багато фотографів використовують у своїй роботі такий ретро-стиль і сьогодні? Чорне і біле яскравіше висловлюють емоції й акцентують увагу на головному.

Запрошення

Дизайном запрошень, які ви відправите гостям, вже повинна бути заявлена тематика свята! Чудово виглядатимуть чорно-білі запрошення з фото нареченого і нареченої.

До речі, визначтеся, чи бажаєте ви бачити всіх гостей в чорно-білому вбранні, або ця вимога буде обов'язковою тільки для свідків. Прийміть це рішення, виходячи з кількості запрошених і їх соціального статусу та матеріальних можливостей. Якщо ваші гості – це найближчі друзі і родичі, попросіть їх прийти в чорно-білому одязі. А от якщо запрошених дуже багато, не в кожного з них може виявитися вбрання потрібного кольору, і не всі мають змогу собі його купити. У цьому випадку ви можете просто обумовити заздалегідь, що у кожного повинен бути якийсь чорно-білий елемент одягу або аксесуар. Або зробіть ще простіше: заздалегідь приготуйте кожному з гостей маленьку брошку або бутоньєрку з легкої тканини. Нехай, наприклад, у дам буде біла квітка в чорний горошок, а у кавалерів – навпаки, чорна квітка в білий горошок.



pic

Вбрання

Чорно-біла тематика весілля не передбачає ніяких додаткових труднощів при виборі весільної сукні та костюма. Класичне біле весільне плаття нареченої і чорна трійка нареченого будуть добре виглядати! Однак чорна вишивка або аплікація на тканині, чорні мережива і окантовка зроблять весільну сукню більш цікавою і сучасною. Втім ви з легкістю можете обмежитися чорним ремінцем, який особливо ефектно виглядатиме на коротких весільних сукнях.

А ось зважитися на модель весільного плаття чорного кольору зможе тільки дуже смілива і амбітна наречена. Перш ніж піти на такий крок, краще упевніться, що ваш наречений і батьки не проти, а серед родичів немає забобонних, інакше вам обов'язково скажуть, що виходити заміж в чорному – рано овдовіти. Хоча насичений чорний колір сукні можна урізноманітнити білими аплікаціями. Наречений може одягнути чорний костюм і білу сорочку або, навпаки, білий костюм і чорну сорочку.

Взуття

Простіше вибрати взуття. Якщо у вас чисто біле плаття без чорної обробки, а чорних аксесуарів не передбачається, вибирайте біле взуття. Якщо ж сукня чорно-біла, найкращий варіант – чорно-біле взуття, наприклад, туфлі в горошок. Якщо ж у вбранні домінує чорний, то чорне взуття підійде якнайкраще. А ось нареченому краще не експериментувати і взути білі туфлі під білий костюм, а чорні – під чорний.



pic

Аксесуари

Залишилося вибрати аксесуари! Для нареченої це, перш за все, фата. Рекомендуємо вам зупинити вибір на фаті білого кольору незалежно від колірного рішення сукні: все-таки фата дуже символічна.

Прикраси краще вибирати за принципом контрасту, протилежного домінуючому кольору. Хоча білі прикраси з білою сукнею виглядають також дуже красиво! Однак не захоплюйтеся біжутерією! Краще одягнути маленькі срібні або перлинні прикраси, ніж масивні дрібнички. Пам'ятайте, що чорно-біле весілля – це свідчення гарного смаку і почуття стилю нареченої.

Головний аксесуар для чоловіків – це краватка або метелик. Можна вибрати класичні чорний або білий варіанти, а можна поекспериментувати і одягнути чорну краватку в білий горошок! Букет нехай буде з білих живих квітів з чорними або чорно-білими елементами оформлення! Хоча й чорно-білі квіти виглядають прекрасно!



pic

Оформлення банкетного залу краще довірити професіоналам, а вони вже підберуть аксесуари в чорно-білій гамі, наприклад, розвісять чорно-білі гірлянди куль, розтягнуть білі скатертини, а гостям запропонують чорні серветки або розставлять всюди чорні вази з білими півоніями. А замовити чорно-білий весільний торт – зовсім не проблема!

Джерело: vesillia/shou_programa/4300.html