«Університет третього віку» Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки оголошує набір на безкоштовні комп’ютерні курси для людей середнього та пенсійного віку.

- На курсах слухачі зможуть познайомитися з основами роботи з комп’ютером, вивчити основні текстові редактори, отримати практичні навички для активного ділового та особистого листування, відправлення копій документів в будь-яку точку світу, безкоштовного зв’язку з друзями і родичами за кордоном, друкування своїх мемуарів, читання в Інтернеті газет в електронному варіанті, прослуховування музичних файлів, перегляду улюблених фільмів, купівлі та продажу через Інтернет речей, цікавих інтелектуальних ігор тощо, - розповіли у комунальному закладі «Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека» Рівне нської обласної ради.

За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою та телефоном: навчально-тренінговий центр, Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Короленка, 6, тел.: 26-05-34, e-mail: rivne.ntc@gmail.com.

Про це повідомили на сайті Рівне нської облради.