Заступник голови Рівнерайради Микола Сальчук підписав протокол про наміри з головою Попаснянскої районної держадміністаріції - районною військово-цивільною адміністрацією Романам Власенко щодо взаємодії у галузі соціально-культурної сфери.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила рівненська журналістка Вікторія Мамотюк, яка разом із волонтерами повезла гуманітарну допомогу на схід.

- Першочергово, уже найближчим часом, представник райради пообіцяв знайти кошти для допомоги у відбудові зруйнованої церкви та встановити дитячий майданчик у парку. Окрім того, табір "Сигнал", який є комунальною власністю Рівне райради зможе прийняти дітей на відпочинок цього літа. Усі пункти угоди, підписанти обговорили та погодили, а остаточну версію, підпишуть всередині наступного місяця, - йдеться у дописі.

Рівне нський район візьме під опіку місто Попасна що на Луганщині. Сьогодні, заступник голови Рівне райради Николай Сальчу...

Опубліковано Вікторією Мамотюк 10 квітня 2016 р.

Нагадаємо, разом із гуманітарною допомогою у зону АТО поїхав автомобіль-рефрижератор. Надважливий автомобіль придбали місцеві благодійники на прохання військових. Він обладнаний усім необхідним для транспортування вантажу двісті.