Тренерський штаб НК «Верес» на чолі із головним тренером команди у повному складі подав у відставку. Прохання про відставку Віктора Богатиря, а також Юрія Панфілова і Сергія Вольвакова було задоволене керівництвом НК «Верес».

- Головна причина – це незадовільні результати команди, - розповів вже екс-головний тренер НК «Верес» Віктор Богатир. – Такі результати – неприпустимі для команди, що ставить перед собою високі задачі. Можливо, це рішення тренерського штабу якось мотивує футболістів і вони виконають завдання виходу у Першу лігу з новим головним тренером. Хлопці підібрані, вважаю, непогані. Бажаю їм успіхів. Хочу також запевнити, що за час нашої спільної роботи всередині команди не було жодних конфліктів. Ні між футболістами та тренерським штабом. Ні між тренерами та керівництвом клубу.

Вже завтра, 11-го квітня, керівництво Народного Клубу «Верес» проведе прес-конференцію, під час якої розповість про подальші плани розвитку клубу та команди. Про час і місце проведення прес-конференції буде повідомлено згодом.

Про це повідомляє інформаційна служба НК «Верес» (Рівне )