Із Рівненщини на схід. Надважливий автомобіль для українських військових придбали місцеві благодійники. Окрім транспорту відправили і гуманітарну допомогу для дітей сиріт, самотніх людей та військовослужбовців, які знаходяться у зоні АТО. Що це - за автомобіль, якого так потребують військові та яку функцію виконуватиме на сході - більше нашому сюжеті.

Рівне нські благодійники придбали автомобіль- рефрижератор, який допоможе доставляти загиблих героїв із зони АТО на батьківщину. Волонтери придбали машину на прохання військових. Він обладнаний усім необхідним для транспортування 200-х вантажів. Температура в кузові регулюється до мінус 30 градусів.

Перед тим, як вирушити на Схід волонтери заповнили автомобіль трьома тонами гуманітарної допомоги. І це не лише продукти харчування, а й одяг та предмети домашнього вжитку. Допомогу везуть для дітей-сиріт, самотніх людей, та й зрештою, військових.

Також делегація з Рівного має намір підписати угоду щодо співпраці між Рівне нською районною радою та Попасняньською військово-цивільною адміністрацією. Завдяки такій співпраці діти зі сходу матимуть змогу навчатися та відпочивати у нашому краї.