Поліцейські спільно з представниками громадської організації "Кузнецовська муніципальна варта" викрили квартиру, у якій 32-річна мешканка із друзями виготовляли та вживали наркотичні засоби.

Правоохоронці 7 квітня у помешканні виявили шприци, посуд, ампули сильнодіючого лікарського засобу, скляні та пластикові пляшки з невідомою речовиною, а також паперовий згорток із порошком темно-коричневого кольору. Усе вилучене направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

У квартирі перебували ще 38–ми, 33-х та 31-річний місцеві жителі. Господарка, яка раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності, надавала їм квартиру для виготовлення та вживання наркотичних засобів.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic

pic