У Дубні до Всесвітнього дня здоров'я, 7 квітня, провели захід «Рух заради миру». Студентство, молодь, діти, сотня дубенчан зібрались на майдані Незалежності. В рамках проекту студенти Дубенського медичного коледжу та коледжу РДГУ підготували багато цікавих акцій, а відбувся захід за підтримки Управління освіти, сім'ї, молоді та спорту Дубенської міської ради.

Під час свята дубенчани мали змогу побачити флешмоб «Рух заради миру», виступ танцювального колективу «No Name», побажати здоров’я близьким та будь-кому на стіні здоров’я, взяти участь у патріотичній руханці, розминці від чемпіонів Олександра Максимчука, Віктора Недашковського, Богдана Кучмея, Василя Осійчука, спортивних естафетах та турнірі з армреслінгу під керівництвом викладача Дубенського медичного коледжу.

Переміг у турнірі Григорій Шевчук, друге місце посів Володимир Гаврилюк, а третє дісталось Руслану Рудніцькому. Також бажаючі могли посмакувати чаями з фітовітальні, виміряти артеріальний тиск та визначили ідеальну формулу ваги, дізнавшись свою вагу та зріст.



pic

Маленькі дубенчани малювали на асфальті та папері, розважались під керівництвом клоунів-аматорів. Доповнював захід патріотичний боді-арт.



pic

Про це повідомляє портал http://03656.com.ua/