Рівне - в очікуванні нових патрульних поліцейських. Попередньо, присягу майбутніх "стражів порядку" планували на 9 квітня. Втім, урочистості знову відтермінували. Що стало причиною та чого чекають жителі Рівного від нової поліції - більше у сюжеті наших журналістів.

Ось так минулого року в Києві на Софіївській площі дві тисячі поліцейських склали присягу. У Рівному нові патрульні мали вийти на вулиці міста ще на початку квітня. Втім, урочистості перенесли на 10 днів.

Разом із новим полісменом стало відомо хто стане майбутнім керівником патрульної поліції у Рівному. Її очолить 25-річний волинянин Сергій Мерчук. Він - боєць полку "Азов", а ще був активним учасником Революції гідності та боронив державу на сході. Нині майбутній керівник поліції Сергій Мерчук, обіцяє що докладе усіх зусиль, аби на дорогах був порядок, а також сподівається на підтримку жителів області.

Рівняни на нову поліцію чекають з нетерпінням. Жителі сподіваються, що врешті решт на дорогах буде порядок і в країні настане справедливість.

Попередньо, планується, що близько дві сотні поліцейських патрулюватимуть вулиці нашого міста. У такій же кількості вони складатимуть присягу на Майдані незалежності.