У будь-якої нареченої до весілля виникає маса питань, що стосуються її зовнішнього вигляду. І найхвилюючим питанням (ну звичайно крім купівлі сукні) є вибір нижньої білизни. Адже від того, на скільки правильно ми виберемо білизну, буде залежати романтизм першої шлюбної ночі. Білизна повинна бути не тільки зручною та непомітною, але й «вбити» наповал вашого новоспеченого чоловіка.

Купувати нижню білизну слід після того, як ви визначилися з фасоном сукні, а краще після його купівлі. У деяких дівчат, не у всіх звичайно, при покупці виникає дві проблеми: вибір розміру і вибір моделі.

Вибрати розміру бюстгальтера досить просто. Потрібно виміряти обхват під грудьми. Далі виміряти обхват грудей.

Вибрати трусики теж не дуже складно. Треба виміряти обхват стегон.

А тепер почнемо підбирати модель нижньої білизни.

- Мереживна білизна чудово виглядає під пишним платтям із жорстким корсетом.

- Під приталену сукню ідеально підійде білизна з тонкого, еластичного матеріалу, без швів.

- Якщо у вас весільна сукня з відкритими плечима, то бюстгальтер повинен бути обов'язково без брительок, з жорсткими чашками, кісточками і широкою застібкою на спині.

- Якщо у сукні велике декольте, то краще підібрати для нього бюстгальтер з чашками - половинками, що відкривають велику частину грудей. Ілюзію пишних грудей вам допоможуть створити поролонові чашечки.



pic

Але крім ліфчика і трусиків на нареченій повинні бути обов'язково надіті панчохи або колготи, навіть влітку. Колір їх залежить тільки від вашого смаку. Звичайно, краще всього виглядають панчохи того ж кольору, що і плаття, тобто якщо у вас плаття кольору айворі, то ідеально виглядають панчохи такого ж кольору. Єдина проблема полягає в тому, що такі дуже важко знайти, але для нареченої, яка хоче виглядати приголомшливо, немає нічого не можливого. Як виявляється на практиці, правильно вибрати панчохи або колготки не просто.

Як правильно підібрати панчохи і колготки

1. Необхідно визначитися з розміром. Ось у цьому і полягає перша і найбільша складність. На жаль, колготки і панчохи, як і багато інших речей, мають декілька розмірних шкал. Крім того, у різних фірм колготки одного і того ж розміру можуть бути насправді різного об'єму і довжини. Тому перед покупкою обов'язково подивіться на зворотний бік упаковки колготок або спитайтесь розмір у продавця.

2. Другим важливим питанням при виборі колготок або панчох є вибір щільності тканини, яка позначається словом "DEN". Чим число більше, тим міцніші колготки, тепліші і, швидше за все, не прозоріші. Не рекомендуємо брати колготки, з щільністю менше 20 DEN - порвуться моментально. Для весілля найкращої щільністю вважається 30-40 DEN. Ціна залежить від щільності тканини, тому хороші панчохи коштують не менше 50-60 гривень. Не бійтеся порвати їх: вони досить міцні і не бояться розтягувань.

3. Але і це ще не все. Панчохи бувають двох видів: мереживні на силіконовій гумки та просто зі звичайними мереживами під пояс для чулків. Які з них вибрати вирішує сама наречена. Але на практиці панчохи з силіконовою гумкою більш практичні і зручні, ніж прості. Хоча чомусь чоловікам більше подобаються панчохи спільно з поясом для панчіх.



pic

Наступним і, мабуть, останнім атрибутом весільного нижньої білизни є підв'язка. Це чисто декоративна деталь. Собою представляє мереживну гумку, прикрашену стрічками, квіточками або намистинами. Вона надягає на ніжку, трохи вище коліна. За західної традиції в кінці банкету наречений знімає з нареченої підв'язку і кидає своїм друзям (так само, як наречена кидає букет подружкам). Так що підв'язку можна одягти безпосередньо перед киданням, необов'язково носити її протягом усього дня весілля.

Звичайно, крім весільного комплекту, який буде на нареченій в день весілля, треба подбати і про нижню білизну, який входитиме в гардероб медового місяця. Ну, наприклад, кожен день будете надягати що-небудь новеньке з великої безлічі предметів інтимного жіночого туалету. Я думаю, ваш обранець буде на сьомому небі від щастя.

Джерело: aksesuari/vibiraemo-vesilnu-nizhnyu-biliznu.html