Інструкція

1. Визначтеся зі стилем, в якому буде оформлене весілля. Якщо це буде український народний стиль, то знадобляться відповідні народні та застільні пісні. Якщо весілля планується справити згідно з традиціями якоїсь іншої країни, то підберіть музику, яка найбільш характеризує її колорит та національні пісні. «Ой, мороз, мороз», «У полі берізка стояла» або «Чіто-Грито» — вибирайте до душі.

2. Зверніть увагу на вік запрошених гостей. Для молоді підійде сучасна танцювальна музика, але для гостей з різних вікових груп краще вибирати щось нейтральне, яке задовільнить смаки всіх запрошених.

3. Основним критерієм у підборі пісень повинна бути їх тематика. Перевагу краще віддати пісням на тему любові, романтики, весілля. Більшість з них мають бути танцювальними і, що називається, запальними, але не варто забувати і про повільні композиції.

4. Якщо подія буде достатньо масштабною, то можна запросити для створення музичного супроводу ді-джея або музичний колектив.

5. Для створення фону під час застілля і поздоровлень найкраще підійде спокійна інструментальна музика. Знайти її ви зможете зробивши відповідний пошуковий запит в інтернеті.



pic

6. З особливою увагою поставтеся до вибору композиції для танцю молодят. Це повинна бути спокійна, мелодійна композиція.

7. На багатьох музичних серверах інтернету в каталогах присутня особлива група («Весільні пісні», «Музика для весілля» і т. п.), в якій ви зможете знайти відповідні композиції.

8. В якості музичного фону для конкурсів підійдуть яскраві і веселі пісні. Якщо на свято запрошений тамада, то обов’язково обговоріть з ним питання про музичний супровід весілля.

Підкресліть за допомогою музики яскравість і незабутність дня одруження. Нехай цей день протягом багатьох років спільного життя подружжя будуть згадувати з радістю.

Джерело: yak-pidibrati-muziku-na-vesillya/