Незабаром у Рівному має відбутися концерт дуету Потапа та Насті Каменських. Виступ артистів планується на 19 квітня у Рівненському обласному музично-драматичному театрі.

Проте не всі рівняни раді приїзду українських зірок. У соціальних мережах жителі обурюються, що виступ таки відбудеться. Приміром рівненський активіст Олександр Онищук на своїй сторінці у Фейсбук написав ганебний пост з приводу виступу Потапа та Насті. Мовляв, коли на сході України точиться війна, відомий дует з України дає концерти у країні-агресорі.

У своєму дописі звернувся за підтримкою до громадських організацій, аби заборонити виступ артистів у Рівному:

19 квітня до Рівного привезуть клоунів "Потапа" і "Настю К"Хочу нагадати що на сході нашої Батьківщини точиться війна, ...

Опубліковано Олександром Онищуком 25 березень 2016 р.

Така ідея викликала неабиякий резонанс. Деякі рівняни підтримали ініціативу та висловили власну думку з приводу того, аби заборонити виступ артистів у Рівному:

Втім, не всі мешканці міста "за", аби концерт артистів відмінювали. Вони вважають, що йти чи не йти на концерт - це власне рішення:

Зазначимо, що у сусідній Волині концерт зірок відмінили. Таке рішення прийняли депутати під час сесії Луцької міської ради, пише сайт konkurent.in.ua