Застілля між двома жителями Острога закінчилося для одного із них фатально. 37-річного чоловіка учора ввечері виявили мертвим у будинку, де той випивав разом із своїм товаришем. Останнього, 42-річного господаря помешкання, підозрюваного у злочині, затримали поліцейські.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що будинок, де виявили із численними тілесними ушкодженнями чоловіка без ознак життя, належить 62-річний жительці Хмельницької області. У ній проживає її 42-річний син. Саме там у суботу він відпочивав зі своїм товаришем. Через надмірно спожиту дозу алкоголю між ними виникла сварка, а потому і бійка. Від нанесених господарем ударів гість упав ниць і знепритомнів. Кривдник залишив його на кухні, де все й відбувалося, і пішов спати. Уранці, зрозумівши, що накоїв, зачинив двері квартири і подався до села Вілія Острозького району, де переховувався у знайомих.

Проведеними пошуковими заходами зловмисника затримали оперативники та доставили до Острозького відділу поліції.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області, за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Чоловіка затримано та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років за ґратами. Остаточна причина смерті острожанина — множинні переломи ребер та розрив печінки. Досудове розслідування триває.

Загиблий, які і його кривдник, ніде не працював, не мав сім’ї та зловживав спиртними напоями.

pic