Рівне - велосипедне місто. Це ще раз довели понад тисячу рівнян, які взяли участь у велопробігу. На велосипеди сіли як професіонали, так і любителі цього спорту. Проїхали не мало - 9 кілометрів.

Тур де Франс по-рівненськи. У Рівному відбувся масштабний велопробіг. Рівняни разом з своїми двоколісними друзями та однодумцями, мали можливість проїхатись рідним містом. Серед них і Світлана, розповідає: на велосипед сіла, щойно їй його... подарували.

Майдан Незалежності заповнили близько тисячі велосипедистів та велосипедисток різного віку. Не зважаючи на вікове обмеження в 14-ть років долучилися і маленькі учасники. Серед них - Тимофій. Аби обійти обмеження і таки взяти участь у пробігу, замість велосипеда хлопчику довелося взяти... свого батька.

Не оминули захід і знані рівняни - серед них затятий водій, директор ретроавтоклубу Ігор Назарук , разом зі своєю дочкою. Привіз велосипеди на своєму автомобілі, адже стверджує, найкраща запасна запчастина до вітчизняного автомобіля - це велосипед.

Велосипедисти проїхали від майдану Незалежності до мікрорайону Ювілейний. І хоч організатори дали на долання маршруту півтори години, учасники впоралися всього за 30 хв.