У Рівному - новий головний поліцейський. Полковник Сергій Князєв на Рівненщину прибув із Закарпаття, де пропрацював рік. Які першочергові завдання ставить перед собою новопризначений полісмен та як планує вирішувати нагальні проблеми області - про це далі у сюжеті.

Новопризначеного полісмена Рівне нщини представив заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий. Нагадаємо, напередодні Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив з ції посади Сергія Максимова, який нині перебуває у відпустці. Його місце посів Сергій Князєв.

Як зазначив Сергій Яровий, новопризначений керівник поліції Рівне нщини полковник Князєв має великий досвід роботи у боротьбі з організованою злочинністю.

Головний полісмен Рівного Сергій Князєв зазначив: першочергові завдання, які ставить перед собою - це забезпечення безпеки та порядку в області та дотримання закону, а також вивчення проблему бурштину.

За словами заступника міністра, зараз на Рівне нщині працює оперативна група, яка повинна вивчити питання незаконного видобутку бурштину, «всі вертикалі та схеми».