20-річний березнівчанин наніс кілька ударів ножем своєму 33-річному сусідові.

Учора, 4 квітня, близько 18 години до поліції повідомив 33-річний житель Березного, що сусід наніс йому ножем тілесні ушкодження. Останньому за скоєне тепер загрожує черговий термін ув’язнення.

Поліцейські встановили, що на подвір’ї приватного будинку 20-річного березнівчанина виник конфлікт на ґрунті особистих неприязних відносин із сусідом. У ході суперечки молодик дістав ніж і наніс ним декілька ударів 33-річному чоловікові.

Потерпілого з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували в хірургічне відділення Березнівської центральної районної лікарні. Зараз його стан стабільний, загрози життю немає.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Зловмисник раніше судимий за крадіжки і учора Березнівський районний суд оголосив йому черговий вирок за скоєння майнових злочинів на три роки та три місяці позбавлення волі. Однак, доки рішення суду не вступило в законну силу, молодик скоїв тяжкий злочин.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic

pic