Сталося це у лютому цьогоріч. Мертвим 29-річного рівнинна знайшли біля паркану підприємства. І хоча спершу подумали, що він помер своєю смертю, згодом з’ясувалось, що його позбавили життя. Поліцейські вже знайшли вбивць - це двоє раніше судимих чоловіків. Вони у скоєному зізнались.

Знайшли мертвого чоловіка на вулиці Присадибній у Рівному – це промислова зона із закинутою фермою та декількома фірмами. У лютому місцевий мешканець вранці йшов на роботу і побачив обабіч дороги під парканом мертвого чоловіка.

На місце приїхали поліцейські. Після ретельного огляду тіла, відправили його на розтин у морг. Судмедекспертиза підтвердила підозри правоохоронців. Встановила, що людина померла від тілесних ушкоджень. Від яких саме – у поліції мовчать. А от місцеві знають більше.

Люди кажуть, загиблий не тутешній. Вони його раніше не бачили. Підозрюють, що людину сюди вже мертву привезли автомобілем, посадили під парканом аби зімітувати власну смерть.

Тоді і встановили особу загиблого. Він рів нянин, йому було 29 років. Проживав сам у приватному будинку на вулиці Некрасова. Інколи навідувалась співмешканка. Його матір лікується у психлікарні, батько з братом проживають окремо, розповіли тоді сусіди. Загиблий перебивався тимчасовими заробітками, часто зловживав алкоголем. Але загалом був хорошою людиною.

Загиблий мав проблеми із законом через крадіжки. Був засуджений, але покарання за ґратами не відбував. Тоді правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства і взялися шукати зловмисників ,які позбавили чоловіка життя. Нині ж справу перекваліфікували. Під час слідства поліцейські встановили, що позбавили життя рів нянина двоє 31-річних чоловіків. Вони помітили його біля автомобілів у дворі між багатоповерхівками. Запідозрили щось неладне в його поведінці, тож накинулись на того з кулаками.

Везли його до промзони у багажнику вольво, що належить одному з нападників. Вже відомо, що між собою загиблий і нападники знайомі не були. Нині вони зізналися в скоєному злочині.

За цей злочин обоє рівнян можуть сісти за грати на 15 років, Або ж і взагалі отримати покарання у вигляді довічного ув’язнення.