Круглий стіл на тему «Сучасний стан охорони довкілля в Рівненській області: проблеми та перспективи» відбувся у Рівному. Захід організували Рівненська Мала академія наук учнівської молоді, Національний університет водного господарства та природокористування і Рівненська обласна організація Всеукраїнської екологічної ліги.

Учасників круглого столу привітали директор обласного комунального позашкільного навчального закладу «Рівне нська Мала академія наук учнівської молоді» Рівне нської обласної ради Олександр Андрєєв та начальник відділу департаменту екології та охорони природних ресурсів облдержадміністрації Наталя Сергеєва.

- Виступи науковців та обговорення їх доповідей засвідчили гостроту екологічних проблем, пошук шляхів їх негайного вирішення та потребу якнайширшого залучення до цього процесу небайдужих громадян краю. Учасники круглого столу упевнені, що такі заходи вкрай потрібні і корисні.

Як сподіваються організатори заходу - відділення екології та аграрних наук, наступного року круглий стіл з актуальних проблем екології на Рівне нщині неодмінно відбудеться. А для юних науковців РМАНУМ це ще й гарний і вдалий старт у дорослу науку.

Про це повідомили з прес-служби Рівне нської обласної ради.