Учора близько 9 години до поліції повідомили, що місцеві мешканці біля кафе у селі Любомирка Рівненського району знайшли побитого чоловіка.

На місці події слідчо-оперативна група встановила особу потерпілого, яким виявився 33-річний військовослужбовець, житель Полтавської області.

Чоловіка госпіталізували до військового госпіталю з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм грудної клітки, переломами двох ребер.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері потерпілий, перебуваючи у цивільному одязі, відпочивав в одному із барів Любомирки. Коли вийшов звідти, його побили невідомі. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини отримання чоловіком тілесних ушкоджень, свідків та очевидців події. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.