Плануєте одружитися та бажаєте зробити своє весілля цікавим та незабутнім? Не знаєте, де відсвяткувати день одруження? Складно визначитись з фотографом? Тоді наш ТОП-огляд саме для Вас! Ми допоможемо зробити правильний вибір. Читайте далі, в якому ресторані влаштувати святкування, де замовити спецефекти на весілля, та якого фотографа обрати аби отримати якісні знімки найщасливішого дня у Вашому житті.

ТМ «Агенція Свято феєрверк»

Бажаєте феєричне шоу на своєму весіллі? - представники ТМ «Агенції Свято феєрверк» знають як це зробити. Продажем піротехнічних виробів та наданням послуг з їх використання, в агенції займаються більше 15 років. Діяльність під торговою маркою «Агенція Свято феєрверк» здійснюють кілька приватних підприємців, аби приносити радість та задоволення своїм клієнтам.



pic

В «Агенція Свято феєрверк», на Вас чекає широкий ассортимент піротехнічних виробів та спеціальних засобів для оформлення та запуску фейерверків:

1. Феєрверки на весілля.

2. Весільні салюти.

3. Весільні сценічні фонтани, для організації першого танцю молодих (на вулиці і в приміщені).

4. Конфеті та інші піротехнічні вироби високої якості.

Крім цього, тут Ви можете замовити організацію піротехнічного шоу за допомогою професійних салютних установок.

У своїй роботі «Агенція Свято феєрверк» приділяє багато уваги безпечному поводженню з піротехнічними виробами, тому «вогняних» проблем на Вашому весіллі не буде.

Продукцію під торговою маркою «Агенція Свято-феєрверк» знають та цінують у всій Україні. Маючи партнерів у Києві, Львові, Одесі, Луцьку ТМ «Агенція Свято-феєрверк» забезпечить всіх охочих своїми товарами найвищої якості в необхідній кількості.

Звертайтеся: ТМ «Агенція Свято феєрверк», м. Рівне вул. Малорівненська, 79;

Телефонуйте: (067) 847-1021; (050) 538-7721 - Олександр; (097) 712-87-69 – Андрій.

Заходьте на сайти: http://as-fireworks.com.ua/, http://фейерверк.укр

Пишіть на електронну адресу: osa70r@i.ua.



pic

Фотограф Назар Човганський

Досі шукаєте фотографа, який відзніме Ваше весілля на найвищому рівні? Фотограф Назар Човганський – професіонал, який Вам потрібен. Назар Човганський відзніме Ваше весілля на техніку «SONY» професійного рівня. Такою рідкісною технікою володіють лише 3 фотографи на Рівне нщині . Яким би екстремальним не було Ваше весілля – Назар пристосується до будь-яких зйомок і зуміє спіймати найкращі моменти Вашого дня одруження. Він завжди знаходить спільну мову із замовниками, та запропонує багато варіантів з приводу вибору місця та оформлення фотозйомки.

pic

Скориставшись послугами Назара Човганського, Ви отримаєте:

1. Помірні ціни.

2. Можливі зйомки на основах TFP.

3. Весільні фотозйомки.

4. Фотопрогулянки.

5. Студійні фотосесії.

6. Сімейні фотосети.

7. Фото з корпоративів та днів народження.

Телефонуйте: фотограф Назар Човганський моб. 0963075650.

Долучайтеся в соцмережах: vk.com/n_chovhanskyi;

vk.com/nazic_ua; www.facebook.com/nazar.chovgansky.

Агенція організації та оформлення свят «Майстерня ідеальних свят»

Бажаєте зробити своє весілля унікальним, яскравим та оригінальним без зайвого клопоту та проблем? Тоді у цьому Вам допоможуть в агенції «Майстерня Ідеальних Свят», професіонали якої організовують різноманітні святкові заходи на найвищому рівні.

Якщо Ви бажаєте відпочити на власному весіллі та не перейматися дрібницями, то замовляйте організацію свого свята «під ключ» — тобто повну, комплексну підготовку заходу.

Звернувшись в агенцію «Майстерня ідеальних свят» Ви отримаєте:

1. Концепцію (ідею) свята.

2. Список необхідних спеціалістів (фотографа, ведучого, музикантів, кондитерів, поліграфію і т.д.).

3. Ескізи оформлення заходу, макети святкової поліграфії, зразки тканин і квітів, що будуть використовуватися на Вашому святі.

4. Таймінг (погодинний сценарій) свята.

5. Координацію заходу (за Вашим бажанням).

6. Декоративне і флористичне оформлення свята.

pic

Координатор весілля допоможе Вам:

1. Скласти таймінг-план вашого весільного дня.

2. Розробити план-схему розстановки столів в ресторані та розсадки гостей.

3. Підготувати план виїзної церемонії та провести її репетицію.

4. Проконтролювати найманих спеціалістів в день весілля.

5. Простежити за фуршетною або солодкою зоною в день весілля.

І це ще не все. У день весілля координатор працюватиме з Вашими гостями: зустріч, розсадка, прийом квітів і подарунків, роздача солодощів та короваю.

Звертайтеся: Наталія - 093 91 35 127; Вікторія - 097 61 86 374.

Заходьте на сайт: www.mis-agency.com.

Пишіть на електронну скриньку: mis_agency@mail.ru.



pic

Ресторан «Іоланта»
Не знаєте, в якому закладі відсвяткувати своє весілля? Тоді ресторан «Іоланта» - те, що треба. Цей заклад має гарну традицію – об’єднувати людей. У ресторані є зали оформлені за різною тематикою та стилем, які задовільнять побажання найвибагливіших наречених. Якщо Ви плануєте відсвяткувати весілля зі справжнім українським колоритом, то зал в українському стилі саме для Вас. Відчути себе східним шейхом або принцесою Ви зможете у залі Східного стилю. А у затишній бенкетній залі Ви маєте змогу оформити все за власним бажанням.

Обравши ресторан «Іоланта» Ви отримаєте:

1. Помірні ціни.

2. Смачна кухня.

3. Приємне обслуговування.

4. Жива музика.

5. Вишукані зали.

6. Подарунок від закладу у вигляді шоу-програми, та ще багато іншого.

Тому, якщо Ви хочете відсвяткувати свій день одруження з шиком, - ласкаво просимо в ресторан «Іоланта».

Контактна інформація: Ресторан «Іоланта». м.Рівне , вул. Д. Галицького 9в;

Тел.: 64-39-18; моб.+380680005861.

Професійне нарощення вій від Наталії Корж

Кожна наречена мріє бути королевою у найщасливіший день свого життя. Бездоганним повинно бути усе: від туфельок на ніжках – до кінчиків вій. У цей важливий день коханий повинен бачити весь світ в очах нареченої. Тому, якщо Ви бажаєте стати володаркою чаруючого і незабутнього погляду і вразити свого нареченого гарними та пишними віями, тоді звертайтеся до Лешмейкера (майстра нарощування вій) - Наталії Корж.

Наталія – професіонал із шестирічним досвідом, є регіональним представником компанії «Lovely» (продаж матеріалів для нарощення вій), а також проводить навчання в цій сфері.

Унікальна технологія нарощування вій та матеріали преміум класу, з якими працює майстриня, дозволяє Вам отримати різні ефекти: від природного виду натуральних вій або вій з ефектом нафарбованих тушшю, до супер довгих і об'ємних вій та креативного кольорового дизайну, а також колорування вій.

Звернувшись до Наталії Корж, Ви отримаєте: Нарощення вій будь якої складності : класичне нарощування вій, об’ємне нарощування - 2D, 3D, голлівудський об’єм – актуальна новинка для наречених, нарощення нижніх вій, ламінування та біозавивка власних вій.

І все це Ви зможете отримати за помірною ціною швидко та якісно!

Звертайтеся за адресою: м. Рівне , вул. Княгині Ольги,буд. 5, каб. 508.

Телефонуйте: 0632036655, 0977700924 Наталія Корж.

Пишіть у соціальних мережах: https://vk.com/via01.