«Перший старт» відбувся в Костополі. В дошкільних навчальних закладах Рівненщини проходить спортивно-масовий захід «Перший старт». Його черговий етап відбувся в Костопільському ДНЗ №3 «Сонечко».

Працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» розробили спеціальну програму естафет, котра підходить для наймолодших спортсменів. Всі завдання були розроблені так, що б зробити програму заходу максимально інтенсивною, але при цьому безпечною для дітлахів. Юні атлети з нетерпінням чекали на змагання і ще до початку естафет були готові побити всі можливі спортивні рекорди.



pic

Подібний настрій найкраще підходить для початку спортивного дійства. І справді, запал і натхнення, які діти показували перед змаганнями не згасли ні на краплю з початком естафет. Боротьба між дошкільнятами була дуже принциповою. Всі учасники показали прекрасні результати, і кожна з чотирьох команд змогла здобути перемогу, хоча б в одній з естафет.



pic

Але навіть за такої гідної боротьби переможцем може бути тільки один, і цього разу найкращими були дітлахи з команди «Дубочок». На лічені секунди від них відстала команда «Ягідка». Малюки, котрі назвалися «Дзвіночки» вибороли третє місце, а четвертою була команда «Ромашки». Всі учасники були нагороджені призами від Відділення НОК України в Рівне нській області.

Однак церемонія нагородження на цьому не закінчилася, тому що, господарі змагань цієї зими брали участь в конкурсі «Зимова фортеця», в якому зуміли побудувати споруду зі снігу довжиною в 28 метрів. Такого результату було достатньо, щоб посісти друге місце в конкурсі. За таке досягнення заклад був нагороджений кубком і дипломом КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами від Відділення НОК України в Рівне нській області.



pic

Про це повідомляє "Спорт для всіх"