Чого очікувати в особистому житті та на роботі? На що звернути увагу, аби не втрапити в халепу? Гороскоп на квітень 2016 розповість про все, на що потрібно звернути увагу.

Овен: гороскоп на квітень 2016

У цьому місяці Овни будуть випромінювати абсолютне задоволення собою, що дозволить легко приймати рішення та бути вільним від сумнівів. Сприятливий час для тих, хто дружить із законом, живе в гармонії з собою та не схильний надмірно ускладнювати життя. Творчі особистості зможуть показати свої таланти, виявивши честолюбство і винахідливість. Будьте певні, зорі сприятимуть самовираженню. На презентаціях і публічних виступах Ви зможете продемонструвати оригінальність та яскравість ідей, опинитеся в центрі уваги та завоюєте популярність.

Проте нездорова психологічна атмосфера на робочому місці здатна отруїти радість перемог. Найманим працівникам багато неприємностей завдадуть інтриги і доноси. А у бізнесменів можливі перевірки податкової інспекції або інших фіскальних органів, які завершаться чималими штрафами. Тому заздалегідь подбайте про те, щоб привести до ладу всі документи, звітні відомості та декларації про доходи, не порушуйте юридичних правил, уникайте сумнівних угод.

Стати жертвою шахраїв або здирників у квітні – цілком можливо, особливо тим Овнам, хто керує власним бізнесом. А керівники постануть перед необхідністю посилити на підприємстві контроль над співробітниками, навіть доведеться карати недбайливих підлеглих.

Буде дуже корисним цього місяця продовжити розпочаті в березні оздоровчі програми й процедури. Турбота про здоров'я зараз – дуже цінне завдання. Можливо, саме через погане самопочуття Вам поки не до перемог на любовному фронті, тому в особистому житті – без істотних змін.

Телець: гороскоп на квітень 2016

У Тельців у взаєминах з оточуючими проявляться тиранічні нотки. Ви випробовуватимете "на міцність" своїх близьких і колег. Атмосфера загостриться до краю, і далеко не кожному вистачить витримки зберігати спокій, залишатися в межах пристойності та своєчасно гасити напади дратівливості.

На роботі в сім'ї Ви "закипатимете", мов чайник. Бажання остаточно розірвати стосунки, звільнитися з роботи буде просто непереборним. Постарайтеся взяти себе в руки та звернути увагу на своє здоров'я. Путівка в санаторій виявиться дуже доречною, подарує прекрасну можливість поєднати відпочинок з оздоровленням. Поїздка стане дуже корисною ще й тому, що, усамітнившись, Ви зможете завершити проект, відкладений колись "у довгий ящик": і натхнення супроводжуватиме Вас, і стосунки з близькими людьми не постраждають.

У квітні категорично утримайтеся від авантюр з фінансами. Правильна тактика – причаїтися й спостерігати за тенденціями, аналізувати. Не давайте в борг і не беріть самі кредити. Гра на курсі валют або інші ризиковані операції призведуть до великих збитків.

Тельцям-батькам зірки радять проводити більше часу з дітьми та не дозволяти їм брати участь в екстремальних розвагах – існує небезпека серйозних травм. Виявіть властиву Вам доброту й турботу, діти в цей період особливо чутливі.

Близнюки: гороскоп на квітень 2016

У Вас тема партнерства буде провідною у квітневих подіях. На більшість Близнюків чекають проблеми у сімейних стосунках: конфлікти, взаємні докори, відчуття ненадійності Вашої "другої половинки", відсутність розуміння й підтримки – усе це принесе біль і розчарування. Щоб відволіктися від похмурих думок, Ви поринете в роботу з головою, що негайно дасть позитивний результат. Велика ймовірність того, що запропонують цікаву керівну посаду, про яку Ви давно мрієте. Але, перш ніж прийняти привабливу пропозицію, зважте всі плюси та мінуси: обсяг роботи буде дуже великим, взаємини з підлеглими – досить непростими, треба освоювати нові напрямки і на допомогу не розраховувати. Утім, якщо Ви ризикнете взяти на себе таку відповідальність і впораєтеся з неминучими труднощами, то підніметеся на новий важливий щабель у кар'єрі.

Багатьох Близнюків у цей період переслідуватимуть дрібні негаразди. Неоднозначні ситуації, заплутаність, прикрі помилки в роботі здатні зіпсувати настрій і викликати нарікання у начальства або підлеглих, зіпсувати Ваш діловий імідж. Сконцентруйтеся на щоденних завданнях, хоч це й непросто, не випробовуйте терпіння колег.

Чимало користі принесуть поради найближчих родичів, сусідів, батьків, брата або сестри, якщо тільки Ви зможете сконцентруватися й прислухатися до їхніх підказок.

Важлива рекомендація: квітень категорично не підходить для будь-яких екстремальних розваг, не варто ризикувати здоров'ям.

Рак: гороскоп на квітень 2016

Основні події в цьому місяці стосуватимуться кар'єри – на Вас чекає неймовірний успіх. Якщо Ви в пошуках високооплачуваної роботи, то старання не минуть даремно: гідний, хоча і не фантастичний, заробіток і довіра начальства забезпечені. А ось тим, хто дорожить своїм робочим місцем, зірки радять бути дуже уважним до деталей, інакше доведеться виправдовуватися в допущених помилках і доводити свій професіоналізм.

Чесність з "другою половинкою" візьміть за основу в особистому житті, тому що любовний роман "на стороні" розкриється в найбільш невідповідний момент і може стати справжньою бомбою, яка зруйнує ваші стосунки. Крім того, цей публічний скандал завдасть великої шкоди репутації, якщо, звичайно, Ви – не король епатажу. Утім, блискуча креативність, властива Вам у квітні, дозволить легко лавірувати між найзапекліших хвиль конфліктів і кожен раз долати кризу переможцем і з вигодою для себе.

Фінансова стабільність буде обумовлена вагомою матеріальною допомогою ззовні: можливо, Ви отримаєте премію на підприємстві або субсидію від держави. Також можна розраховувати на великий подарунок від батьків Вашого обранця.

Але успіхи не повинні закрутити Вам голову, не піддавайтеся на гостре бажання вирушити в подорож – вона принесе лише проблеми та неприємності. І про здоров'я слід подбати, оскільки існує небезпека травм, нещасних випадків.

Лев: гороскоп на квітень 2016

Квітень стане для Левів періодом експансії, високої активності та прагнення "завоювати весь світ". З'явиться відчуття, що Вам – море по коліно. І захочеться з головою зануритися в найризикованіші та найзапаморочливіші проекти. Однак зірки радять притримати коней, і якщо енергія вирує, спрямувати її в конструктивне русло.

Будь-які великі інвестиції не тільки не принесуть очікуваного прибутку, але й стануть просто провальними. Прорахувати всі ризики буде непросто, та й вам зовсім не захочеться розбиратися в деталях і тонкощах. А цим обов'язково скористаються нечесні люди. Придбання нерухомості також варто відкласти на інший час. І якщо вже угода неминуча – ретельно перевірте всі юридичні аспекти й реальну вартість об'єкта.

Дуже велика ймовірність того, що все ж таки доведеться розлучитися з великими грошима. Тому краще витратьте пристойну суму на навчання, відпочинок або оздоровлення –

інвестуйте в себе. Абонемент у спортклуб, курси іноземної мови або путівка за кордон – дуже гідне застосування Ваших заощаджень. Є ймовірність того, що Ви вирушите у службове відрядження. І Вам пощастить прекрасно поєднати приємне з корисним: подорож виявиться захопливою та подарує доленосне знайомство, не проґавте цей шанс!

Діва: гороскоп на квітень 2016

Ваша активність і життєрадісність наштовхнеться на стіну нерозуміння близьких. Вони протестуватимуть проти Вашого тиску, бажання приймати самостійні рішення щодо важливих сімейних питань. Проявіть властиву Вам тактовність і дипломатичність, дозвольте членам сім'ї брати участь в обговоренні актуальних тем і не порушуйте їхній особистий простір, інакше конфлікти стрясатимуть Вашу родину весь квітень

Каменем спотикання в цей період можуть бути питання нерухомості. Ремонт, придбання дачі або садової ділянки спричинить бурхливі обговорення з Вашою "другою половинкою", і порозумітися в цих моментах буде непросто. Можливо, справа дійде навіть до заяв і дій, про які згодом доведеться гірко шкодувати. В одну мить до конфлікту можуть бути втягнуті батьки та інші родичі. Намагайтеся не допустити подібного розвитку подій, усе – Вам під силу.

Потішить матеріальне становище: у квітні є великий шанс отримати виграш або заробити на валютних операціях, розумний ризик зараз доречний. А ось про здоров'я слід подбати, оскільки існує небезпека травм, загострення хронічних захворювань та інших неприємних сюрпризів.

Терези: гороскоп на квітень 2016

Самотнім Терезам цього місяця усміхнеться щастя: Ви отримаєте шанс знайти свою "другу половинку". Знайомство виявиться доленосним. Тим же, хто вже перебуває в шлюбі, можна чекати другого "медового" місяця та припливу романтичних почуттів до свого обранця. Сповнені ніжністю вечори зміцнять стосунки, які, здавалося, стали вже звичними й втратили колишню гостроту.

Давно зріле питання, пов'язане з нерухомістю, може бути вирішене якнайсприятливішим чином, і допоможе в цьому Ваш партнер.

Робочі поїздки виявляться дуже клопітними та безглуздими. А неймовірна метушня здатна вивести Вас з рівноваги та відправити на лікарняне ліжко. Здоров'я може підвести, і доведеться витратитися і на діагностику, і на лікування.

Зорі радять замість непотрібних ділових поїздок зайнятися роботою, яка потребує уваги та скрупульозності. Сплатіть рахунки, переоформіть договори, розберіться з іншими діловими паперами. Виявивши увагу до деталей і дрібниць, Ви позбавитеся непотрібного клопоту й турбот.

Тим Терезам, хто вже певний час перебуває без роботи, можна активізувати пошук. Є велика ймовірність, що нове місце вже чекає на Вас. Ось тільки не варто розраховувати на хорошу зарплату – поки це тільки можливість закріпитися з перспективою на майбутнє.

Скорпіон: гороскоп на квітень 2016

Успішний місяць для реалізації кар'єрних планів: Скорпіони, які працюють, можуть розраховувати на заслужене підвищення посади, а ті, хто шукає роботу, можуть отримати пропозицію посісти керівну та добре оплачувану посаду.

Зараз Ви як ніколи активні в питаннях, пов'язаних з отриманням додаткового прибутку, і Ваша заповзятливість просто не знає кордонів. Але будьте обережні: є небезпека невиправданого марнотратства, коли Ви витрачатимете великі суми направо-наліво, щедро роздаровуючи подарунки, спонсоруючи розваги дітей тощо. Розсудливість не завадить, щоб правильно розподілити кошти, чітко спланувати сімейний бюджет і зробити необхідні заощадження. У цьому випадку запорука гарної відпустки – тверезий розрахунок.

У домашньому господарстві можна успішно завершити якусь важливу справу, наприклад, закінчити ремонт, оновити меблі, обладнати кухню. Доведеться, щоправда, трохи натиснути, але результат порадує і Вас, і Ваших близьких.

А ще зірки рекомендують піти на курси акторської майстерності, про які Ви так давно мрієте, або захопитися будь-яким іншим видом мистецтва, реалізувавши свої творчі таланти.

Єдиною прикрістю квітня стане дещо ослаблене здоров'я, тому варто поберегтися від протягів і уважно стежити за якістю продуктів.

Стрілець: гороскоп на квітень 2016

Неймовірно бурхлива енергія та діловий натиск Стрільців стануть у квітні справжнім стихійним лихом для оточуючих: Ви зазіхнете на гігантську перебудову, яка ризикує перетворитися на "довгобуд". Започаткований глобальний ремонт вдасться завершити дуже нескоро, а рідні будуть шоковані руйнівними наслідками Вашого ентузіазму, який швидко вичерпається.

Зараз краще не укладати жодних угод щодо нерухомості, оскільки в піднесеному настрої Ви можете не звернути уваги на важливі деталі, чим і скористаються шахраї. У результаті доведеться розбиратися з посталими проблемами і, що не виключено, нести збитки.

Ситуація на роботі розвиватиметься за дуже схожим сценарієм: здаватиметься, що Ви – на гребені успіху й ось-ось досягнете кар'єрних вершин, але брак стратегічного сприйняття не дозволить упорядкувати дії. Коли додаткові фактори та загальні цілі остаточно сформуються, доведеться якісь ланки переробляти.

Увесь місяць Ви розриватиметесь між домашніми клопотами та виробничими завданнями й повністю знесилитесь. Відновити душевну рівновагу та підбадьоритися допоможе поїздка за місто. Усамітнення в оточенні природи внесе гармонію в душу та лад у думки.

Козеріг: гороскоп на квітень 2016

Козероги цього місяця – справжні щасливчики в сімейному житті. Ви зможете показати свої найкращі риси доброго господаря, а Ваші ініціативи в питаннях сім'ї та нерухомості виявляться дуже цінними.

Зірки рекомендують присвятити цей місяць домашнім клопотам. Багато справ чекають Ваших умілих рук, вдасться самостійно перекласти плитку або переклеїти шпалери. З огляду на здатність Козерога організовувати людей, можна бути впевненим, що вся сім'я підтримає Вас у цій ініціативі та надасть посильну допомогу в міру своїх можливостей. До речі, придбання речей для дому також буде правильним і вигідним.

Якщо Ви планували здати або зняти квартиру (гараж, офіс), то зможете зробити це з максимальною вигодою. А ось угоди з нерухомістю краще відкласти на потім, оскільки неминуча помилка в оцінці вартості об'єкта.

Загалом квітень загрожує різними обманами, тому особливо уважно поставтеся до будь-якої інформації, що надходить, не довіряйте сумнівним чутками. Також варто поберегти кишені, телефони, сумки – імовірна крадіжка.

У найближчому оточенні (родичі, приятелі або колеги) плетуться інтриги, можливо, хтось поширює про Вас плітки, постарайтеся не давати приводу злословити про Вас ані сусідам, ані друзям.

Водолій: гороскоп на квітень 2016

Усидіти на місці Водоліям у квітні буде непросто. Вам часто доведеться перебувати в дорозі, і Ви з ентузіазмом сприймете можливість познайомитися й поспілкуватися з новими людьми. Не дивно, що в численних переїздах Ви, напевно, загубите якусь річ. Утім, незначна втрата не дуже затьмарить Ваш настрій.

Що принесе чимало хвилювань, так це неприємності на роботі, вплинути на які буде не в Вашій владі. Швидше за все, виникне реальна загроза зниження кількості клієнтів, обсягів замовлень і, як наслідок, скорочення штатів, зниження заробітної плати. Під удар може потрапити й Ваша ділова репутація – керівництво побачить якісь професійні промахи й припинить довіряти Вашій думці.

Компенсувати стреси на роботі можна, переключивши увагу на нове хобі: наприклад, непогано записатися в спортивну секцію або на танці. Утримайтеся від ностальгічних посиденьок зі старими приятелями, однокласниками – це не принесе морального задоволення, а тільки посилить фінансові проблеми. І не поспішайте давати в борг друзям, оскільки ці зобов'язання стануть тягарем і призведуть до розриву дружніх взаємин.

А ось налагодити стосунки з близькими людьми (братом, сестрою, сусідами) – дуже вдалий час: є шанси правильно побудувати бесіду й отримати потрібний результат. Ви тонко відчуватимете психологію співрозмовника, будьте винахідливими і вигадливими.

Риби: гороскоп на квітень 2016

У квітні Риби будуть зосереджені на питаннях заробітку. Ви продемонструєте кмітливість і оригінальність. І Ваші пошуки додаткового доходу неодмінно увінчаються успіхом. Вигідний проект просто припливе до Вас у руки, тож можете розраховувати на значну суму.

На роботі варто бути "тихше води, нижче трави", оскільки дуже висока вірогідність серйозних конфліктів, які можуть закінчитися викликом "на килим" до начальника з подальшим звільненням. Зірки рекомендують перечекати бурю, але Рибам зараз буде непросто впоратися з бажанням втілити задумане, "розширити горизонти", швидко досягти мети за всяку ціну. Надмірне честолюбство й завищені амбіції – це ризик відштовхнути навіть тих, хто Вам раніше симпатизував. Протистояння може завершитися зіткненням з кимось із колег, але керівництво стане на бік Вашого суперника. У результаті може постраждати і репутація, і самооцінка.

Якщо Ви зосереджені на пошуку престижної та добре оплачуваної роботи, то саме у квітні може з'явитися дуже непогана вакансія. Є висока ймовірність фінансової допомоги від якогось таємного покровителя. Період підходить для заняття творчістю або хобі, наприклад, навчитися грати на музичному інструменті.

Джерело: http://www.1plus1.ua/