Слідчий поліції обіцяв громадянину допомогти уникнути покарання за крадіжку. Свою "послугу" оцінив у дві тисячі гривень.

31 березня 2016 року працівники прокуратури Рівне нської області спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України в Рівне нській області викрили поліцейського одного із районних відділень ГУ Національної поліції в Рівне нській області під час вимагання та одержання 2 тис грн неправомірної вигоди.



pic

Заступник прокурора Рівне нської області Андрій Боровик повідомив, що за вказані кошти слідчий поліції обіцяв не притягати громадянина до кримінальної відповідальності за фактом крадіжки.

pic

Наразі з’ясовуються всі обставини вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням).

pic

- Лейтенанту поліції оголошено підозру у вчиненні злочину. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від посади, - поінформував прокурор.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Рівне нської області