Про це на черговому судовому засіданні повідомила адвокат Людмила Конончук.

Жінка не розуміє, чому саме смерть 5-річного Миколки Антонюка так цікавить громадськість та представників ЗМІ, адже за її словами у 2015 році померло 57 дітей:

- Тобто всі інші діти, які померли, не беруться до уваги громадськості і вони є такими, що не заслуговують на увагу. Лише смерть Антонюка, яка сталася у відділені на час чергування завідуючого відділенням Думановського Костянтина Георгійовича, сталася такою резонансною, - прокоментувала Людмила Конончук.

Відео із судового засідання опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук рівненська правозахисниця Ліана Диновська.

Зазначимо, що сторона Думановських неодноразово скаржилася на журналістів. Мовляв, світло камер заважає працювати та може тиснути на суддю.

А тим часом, журналіст Інна Білецька на своїй сторінці у Фейсбук розкритикувала адвоката Думановського і опублікувала світлину, на якій бабуся померлого хлопчика плаче під час виступу Людмили Конончук.



pic

pic

Нагадаємо, скандального екс-лікаря Костянтина Думановського звинувачують у смерті 5-річного Миколки Антонюка. Рідні переконані: хлопчик помер від халатності лікаря. Останній не зміг надати медичну допомогу Миколці і дитина померла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд по справі звільненого лікаря Думановського перенесли через хворобу його адвоката

Костянтин Думановський знову лікує дітей?

Суд по справі скандального лікаря Думановського знову перенесли