Під час прямого ефіру програми “Здорово жити”, в якій гостем студії був біоенергетик Анатолій Радкевич до студії було десятки дзвінків з питаннями до гостя.

В рамках прямого ефіру ми не встигли обговорити усі питання, які б хотілося. Тому продовжуємо відповідати на питання глядачів на нашому сайті.

Так, рівнянка Ольга запитувала: Що таке біоенергія і як вона допомагає покращити стан організму?

На питання глядачки відповів біоенергетик Анатолій Радкевич:

- Біоенергія присутня у всьому. В кожній людині є енергія. Без цієї енергії не буде життя. Люди не розуміють, що таке біоенергія, і часто запитують, звідки вона. Біоенергія – наша життєва сила, але коли з'являється якась хвороба, то наш організм дає збій. Всі проблеми із здоров'ям починаються на тонкому плані – в наших енергетичних тілах. Все починається з думки. Навіть думками ми притягуємо до себе негативні емоції і негативні енергії. Ці енергії вражають наші тонкі енергетичні тіла, а далі переходять на фізичне тіло. Саме тут починається збій енергетичної системи організму і починається хвороба: вражається той чи інший енергетичний центр, до якого прив'язані фізичні органи.

Біоенерготерапія, якою займаюсь я уже 9 років, ці всі проблеми комплексно знімає. Тобто, від голови до пальців на ногах я проходжу людину біоенергією. Відбувається це руками. Відновлюється вся енергетика людини, знімаються спазми, біль, нормалізується тиск, ну і людина почувається майже здоровою.