Місто ста логотипів. Саме стільки варіантів підготували розробники для участі у конкурсі на альтернативний бренд міста Рівне. Серед них обрали переможця. А напередодні його автори презентували можливі варіанти використання "народного" лого та нарешті пояснили, що у нього вклали. Який він альтернативний логотип Рівного - далі у сюжеті.

100 днів тому Рівному презентували розроблений столичними експертами бренд та логотип міста. Та от такої фантазії місто не зовсім зрозуміло. Тож активісти взялися розробляти альтернативу.

Народні переможці - автори альтернативного бренду аспіранти кафедри архітектури Андрій Цьось та Анастасія Хмара презентували загалу максимально можливі варіанти його використання та брендування міста. Це і футболки, повітряні кульки, поштові листівки.

Такий логотип конкуруватиме із розробленими київськими дизайнерами трьома кільцям. Саме ці два варіанти й розглянуть вже 31 березня депутати Рівне нської міської ради. А за тим і проголосують, з яким знаком асоціюватиметься Рівне .