У Рівному через хлів ледь не зайнялись будинки навколо. Загорілася господарча будівля на вулиці Пересопницькій в обласному центрі, у районі пивзаводу. Вогонь знищив сарай та встиг перекинутись на дах житлового будинку. Горіло вночі, але люди повибігали з будинків, що поруч. На щастя, ніхто не постраждав.

По опівночі у Рівному загорівся сарай. На вулицю Пересопницьку, 236, де вирував вогонь направили три пожежні автоцистерни. Коли приїхали рятувальники, вогонь охопив дах дерев’яної господарської будівлі і міг перекинутися на розташовані поряд три одноповерхові та один триповерховий житлові будинки. Люди знімали пожежу із вікон власних помешкань, розташованих впритул до місця загоряння.

Жителька одноповерхового будинку на Маяковського 6, що за два метри від епіцентру пожежі. Каже, вогонь наробив біди і в їхньому будинку.

У палаючому хліві, набитому мотлохом, нікого на момент пожежі не було. Рятувальники боролися з вогнем майже до 4 ранку. За їхніми даними вогонь знищив дерев’яну господарську будівлю розміром 6х4 м., встиг пошкодити 36 м. кв. покриття цегляного житлового будинку розміром 17х6 м.

Мешканці будинків у соцмережах діляться фотографіями з місця пожежі. Не відкидають, що хлів хтось підпалив. Усі обставини та причину виникнення пожежі встановлюють поліцейські.