У день весілля наречена хоче бути прекрасною буквально «з голови до ніг». Щоб, сідаючи в машину, не соромно було підняти поділ сукні. А що вже казати про те, коли наречений бере свою дружину на руки! Ось тут в центрі уваги – туфлі!

Модні туфлі

Модні моделі весільного взуття – це стійкі, красиві й елегантні туфлі.

Сьогодні найбільш поширена модель – це туфлі з круглим носком на невеликій платформі. За рахунок платформи каблук буде вищим, а туфлі в цілому більш стійкі. Це дуже витончена модель, яка візуально подовжує ніжку. Матеріал туфель – атлас, шовк, тканини перламутрового кольору. Гарно виглядають весільні туфлі, виконані з білої парчі. Це додає нареченій витонченості, а наряд виглядає вишуканим.

Шкіра менш актуальна, але також користується попитом. Оздоблення туфель або мінімальне, або дизайнерське.

Класичні моделі весільного взуття залишаються, як завжди, в моді. Це округлені носки, середні підбори, стійкий витончений каблук. Квадратний об'ємний каблук недоречно виглядатиме на ніжці нареченої.

Актуальні моделі з відкритим носком – вони більш популярні, ніж моделі з закритим носком.



pic

Ще одна тенденція – туфлі з напівпрозорими або зовсім прозорими елементами.

Весільні босоніжки – ідеальне рішення для спекотного літнього весільного дня. Як правило, такі моделі нейтральні і їх можна носити потім все літо. Весільні босоніжки підійдуть, якщо ви добре почуваєтеся на шпильці, тому що каблук у них, згідно з новими тенденціями, – гострий і тонкий.

Для практичних наречених дизайнери в новому сезоні пропонують різноманітні балетки для весілля – в них нога точно не втомиться, і виглядають вони не менш цікаво, ніж класичні моделі.



pic

Для нареченої, яка любить усіх дивувати, весільні дизайнери придумали чобітки – їх можна надіти хоч взимку, хоч влітку, і ви будете виглядати по-королівськи. Білі мереживні чобітки підкреслять красу ніжки! Якби Попелюшка взула такі чобітки, то точно б не загубила.

Не секрет, що весілля — процес досить тривалий. Таке свято, як правило, затягується на цілий день, а іноді триває і довше. Певну частину часу молодятам та їх гостям доводиться провести «на ногах». Церемонія в палаці одружень, прогулянка по місту з метою зафіксувати молодих на фото і відео, танці, конкурси тамади — все це вимагає постійного руху. Якщо взуття нареченої буде незручною, дівчина швидко втомиться, а це, насамперед, відіб’ється на її настрої і самопочутті.

Купуючи взуття на весілля, важливо керуватися не тільки кольоровою гамою оздоблення, але й загальним стилем образу. Весільні туфлі повинні поєднуватися з відтінком сукні, його фасоном, тканиною пошиття. Щоб повніше уявляти собі, як буде виглядати та чи інша взуття на ніжках нареченої, можна прихопити з собою в магазин зразок матеріалу, з якого зшита наряд. Під плаття, виконане з матової тканини, добре підійде взуття, оброблена крепом. Якщо у шлюбній оздобленні присутні мережива, то ця ж деталь повинна бути на туфлях нареченої. Атласну сукню, відповідно, буде чудово гармоніювати з взуттям, обробленою таким же матеріалом. Те ж саме стосується і дрібних деталей декору — страз, намистин, бантів, вишивки. Матеріал виконання весільних туфель слід вибирати і з урахуванням погодних умов. Наприклад, жарким літом, коли ризик дощової та сльотавій погоди досить малий, можна придбати текстильну взуття. А ось на осінню весілля цей варіант навряд чи підійде, оскільки у разі негоди можна забруднити тканину без можливості її очистити.



pic

Візьміть на замітку рекомендації стилістів:

1. Купуючи весільні туфлі, робіть це ввечері — так ви не помилитеся з розміром. Справа в тому, що ноги з приходом вечора трохи набрякають, навіть якщо ви того не помічали. А от якщо ви купите туфлі вранці, то до кінця весілля можете відчути себе в них не дуже комфортно.

2. Нареченій бажано мати при собі запасну пару взуття, наприклад, весільні туфлі на низьких підборах. У разі якщо ноги дівчини сильно втомляться від ходьби і танців, вона зможе перевзутися.

3. Одягати туфельки на босу ногу — ознака поганого тону. На нареченій обов’язково повинні бути панчохи, колготки, тонкі гольфи або прозорі капронові шкарпетки.

4. Закруглений мисок зробить ногу візуально більш маленькою і акуратною.

5. Загострені миски візуально звужують стопу.

6. Забобонні нареченої ніколи не взують на весілля босоніжки, хоча відкриті пальці з акуратним педикюром — зручний і красивий варіант для літнього весілля. Відкрита п’ята на взуття виглядає просто, тому краще відмовитися від подібного фасону.

7. Висота підборів повинна бути такою, щоб поділ сукні височів над землею не більш ніж на 2-3 см.

8. Якщо наречений невисокого зросту, то нареченій потрібно підбирати каблук так, щоб не опинитися вище свого благовірного.

Обирайте, та відчувайте себе неперевершено у свій день одруження!