Рівненський "Верес" на виїзді зіграв свій перший офіційний матч у новому році. І відразу ж успішно. Команда здобула десяту перемогу у чемпіонаті Другої ліги. Цього разу народний клуб обіграв команду "Нікополь-НПГУ". Яким був перший гол у цьому році та як оцінює тренер роботу своїх підопічних - далі у сюжеті.

Рівне нський "Верес" переміг у першій офіційній грі цього року. У футбольному поєдинку з командою "Нікополь - НПГУ" вже на 20 хвилині Антон Яременко метрів з двадцяти пробив по воротах. Мяч зрикошетив від перекладини та потрапив у сітку господарів.

Тренер "вересівців" Віктор Богатир грою задоволений, адже команда заробила три очки до загального заліку та піднялась на друге місце у турнірній таблиці. Позитивно оцінює Віктор Богатир і те, що футболісти вдало захищали свої ворота.

Нещодавно склад команди поповнився чотирма гравцями. Втім на цьому керівництво клубу не зупиняється. Пошук сильних футболістів триває.

Тепер команда готується до наступного, вже домашнього, матчу у звичному режимі. Наступна гра "Вереса" відбудеться вже цієї суботи, 2 квітня, з чернівецькою «Буковиною». Гратимуть команди на стадіоні "Авангард". Початок о 14.00.