За ці гроші відремонтують близько 23 кілометрів доріг. Дорожні роботи проведуть у Дубенському, Острозькому, Рівненському та Здолбунівському районах.

Як розповів керівник служби автомобільних доріг у Рівне нській області Микола Козачок, на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече відремонтують три ділянки. Загалом тут заасфальтують 16 кілометрів від Дубенського району до Тернопільської області.

«Дана дорога користується популярністю серед туристів, цим маршрутом їдуть на відпочинок до Карпат. Під час туристичного сезону за добу по дорозі проїжджає близько 23 тисячі автомобілів, тож цей автомобільний шлях повинен бути максимально безпечний для водіїв», - прокоментував Микола Козачок.

Разом з тим, роботи проведуть і на ділянках доріг Рівне -Тайкури-Оженин, а також Городище-Рівне -Старокостянтинів. Загалом на цих автодорогах відремонтують близько 7 кілометрів.

Також за ці гроші реконструюють два мости – у селі Городок Рівне нського району та Прикладники на Зарічненщині, повідомили на сайті Рівне нської ОДА.