Цієї неділі, 27 березня, у Радивилівському районі відбулись перші вибори міського голови об'єднаної громади.

За попередніми підрахунками голосів на виборчих дільницях, у неділю 27 березня, виборці Радивилівської об’єднаної територіальної громади, до якої увійшли Радивилівська міська, Башарівська, Дружбівська, Немирівська і Підзамчівська сільради, з трьох кандидатів на посаду міського голови Радивилова віддали перевагу Карапетяну Миколі Аракеловичу (1959 року народження), який працює на посаді міського голови з 2002 року. Він набрав понад 80 відсотків голосів виборців, які взяли участь у голосуванні, а це 4149 голосів.

З незначною різницею голосів між собою друге і третє місця посіли Олег Бернацський - 465 голосів і Віталій Дідук - 427 голосів. Остаточні результати виборів депутатів міської ради і міського голови Радивилівської об’єднаної територіальної громади оприлюднить Радивилівська міська виборча комісія. В суботу передруковувались бюлетені на міського голову, оскільки прізвища кандидатів на попередніх бюлетенях були розташовані не в алфавітному порядку. Тож довелося екстренно надрукувати нові бюлетені.

До радивилівської міської ради об’єднаної громади увійшло 8, з 10 політичних сил. П’ятивідсотковий бар’єр не подолали Прогрес та Укроп. Тож у раді будуть представники наступних партій – Конкретні справи та АПУ( по 5 депутатів), БПП – 4, БЮТ та Радикальна партія (по 3 депутати), Ветерани Афганістану, Свобода та ОПОблок – по 2 депутата. Усього інтереси виборців представлятимуть 26 депутатів.

Повідомляє Офіс Реформ в Рівне нській області, АМУ