Думаєте передвесільні хвилювання бувають лише у фільмах? Поспішаємо Вам повідомити, що і в реальному житті перед РАЦСом люди такі ж неспокійні та метушливі. Переживання, побоювання та істерики почнуть підкрадатися до Вас за декілька тижнів до дня весілля.

Зазвичай, починається все із сварок та взаємних претензій, а закінчується сумнівами щодо доцільності проведення заходу. Внутрішні метання і терзання поступово розпалюють відносини між нареченим і нареченою, і деякі навіть забирають заяву із загсу.

Тому, поки ви не посварилися з нареченим та не зробили величезну помилку у своєму житті - давайте розберемося, як не збожеволіти перед радісною подією і зуміти насолодитися весільними клопотами.

Для початку, любі наречені, не варто забувати про те, що весілля – це не тільки ваш день, це ще й день вашого коханого нареченого, і він має повне право говорити, що йому подобається, а що необхідно змінити. Варто хоча б іноді йти на поступки, щоб зберегти мир в сім’ї.

Пам’ятайте, коли жінка влаштовує істерику, чоловік або замикається в собі, або злиться. Тому не поспішайте виходити з себе і думати, що все зіпсовано. Єдине, що ви можете зіпсувати, – це настрій собі і людині, за якого виходите заміж.



pic

Більшості чоловіків по суті все одно, де і як пройде цей день, вони віддають кермо влади в руки коханої, а самі воліють спостерігати за всім зі сторони і оплачувати вервечку рахунків. Тому заздалегідь налаштуйтеся на те, що наречений не буде як навіжений носитися з вами по весільних салонах і вибирати зразки запрошень, а також бонбоньєрки з бутоньєрками. Чи не витати в хмарах і не звинувачуйте його в недостатній зацікавленості – він зацікавлений рівно настільки, наскільки дозволяє йому його чоловіча сутність.

Щоб не зійти з розуму через хвилювання перед весіллям – поговоріть з батьками, заміжніми сестрами, братами, подругами або друзями. Вони поділяться досвідом, розкажуть своє тодішнє і нинішнє ставлення до передвесільної підготовки. Якщо ж таке спілкування не допоможе, зверніться до професійного психотерапевта.

Не віддавайтеся цілком підготовці до весілля, залишайте час на улюблене хобі. Весь присвячений йому час забороніть собі навіть думати про майбутнє весілля.

Якщо передвесільний стрес міцно пустив коріння, на час перемкніться на приємні обов'язки нареченої – до них можна віднести відвідування косметологічного кабінету, солярію, весільного салону і т.д.



pic

Також, багато наречених починають хвилюватися перед весіллям через те, що їм здається – звичного життя прийшов кінець, відразу після одруження все зміниться. Однак практика показує, що ніяких кардинальних змін за весіллям не слід, особливо якщо до цього ви жили разом поза шлюбом. На наступний ранок ви знову прокинетеся поруч у своєму ліжку, тільки тепер уже в новій якості чоловіка і дружини.

Приділіть увагу не організаційним питанням, а духовному аспекту майбутнього шлюбу. Повірте, всі проблеми, пов'язані з весіллям, обов'язково вирішаться і через мінімальний відрізок часу здадуться вам абсолютно неважливими. Головне, що ви, нарешті, з'єднаєте свої долі, а день весілля буде найбільш радісним і щасливим моментом у вашому житті.