В галереї європейського живопису "Євро-Арт" у неділю, 3 квітня 2016 р. о 15.00 год., відомий художник Олександр Гурістюк, цьогорічний лауреат міської мистецької премії ім. Георгія Косміаді, презентує майстер-клас!

Майстер неординарних композицій і неймовірних портретів Олександр Гурістюк упродовж трьох годин буде писати портрет Надії Косміаді.

Надія Георгіївна Косміаді - дочка художника - приїхала з Гамбурга відкривати в галереї "Євро-Арт" виставку свого батька "Повернення в Україну", присвячену 130-річчю від дня народження митця. Вона народилася у 1923 р. у Рівному, де у 1916-1940-х роках працював Георгій Косміаді. Пані Надія щорічно приїжджає у Рівне , щоб насолодитися спілкуванням із рівнянами, які її дуже люблять. Ми з нетерпінням чекаємо майстер-класу від Олександра Гурістюка і першими зможемо побачити портрет Надії Косміаді та її емоції.

Нагадаємо, майстер-клас відбувається в рамках виставки Георгія Косміаді, яка триватиме до 24 квітня 2016 р. Впродовж заходу - неформальне спілкування з Надією Косміаді та художником Олександром Гурістюком. Вартість вхідного квитка на захід - 20 грн.

Про це повідомили у галереї європейського живопису "Євро-Арт"

pic