Першу "диво-пральню" зробили у Рівному для потреб військових АТО. Рівненські залізничники спільно з волонтерами працювали і вечорами, і у вихідні. Пральню для потреб бійців у зоні АТО облаштували у спецавтомобілі. Що вдалось вмістити та куди поїде мобільна "господарка" - далі у сюжеті.

Пральний комплекс на колесах. Такий подарунок підготували рівненські залізничники для бійців АТО. На їх замовлення після роботи та у вихідні майстрували диво-конструкцію. Залізничники з волонтерами вже не вперше намагаються полегшити життя військовим. Цього разу відправлять на передову унікальну машину- помічницю.

Спеціальний автомобіль обладнали усім необхідним. Аби набрати воду до пральні, підключили насоси з фільтрами, щоб поповнювати їх вже очищеною водою з річки, колодязя, чи озера.

Військові акцентують - аналогів цій пральні немає. Якщо раніше бійцям доводилось прати вручну, то тепер за них це зробить пересувний комплекс, який курсуватиме між опорними пунктами на Луганщині.

Після кількох тестових запусків пересувну пральню відправлять на передову. І вже наступного тижня вона працюватиме у зоні АТО. Якщо ж однієї диво-пральні нашим захисникам не вистачить, залізничники та волонтери обіцяють зробити ще декілька.