25 дітей із соціально незахищених категорій Рівненщини вже побували цьогоріч в дитячому центрі «Молода гвардія». Загалом в одеському таборі оздоровиться три сотні школярів з області.

Всього у 2016 році літнім відпочинком планують охопити близько 40 тисяч школярів Рівне нської області. Першочергове право на оздоровлення матимуть сироти, діти учасників АТО та з багатодітних родин.

Як повідомив заступник голови Рівне нської облдержадміністрації Олександр Савчук під час координаційної ради з питань організації відпочинку дітей, на ці потреби з обласного бюджету спрямують 5,5 мільйонів гривень.

Також цьогоріч є можливість стовідсотково оздоровити дітей-чорнобильців, на що з держбюджету Рівне нщина отримає 2,5 мільйони гривень.

Аби охопити літнім відпочинком більшу кількість школярів, Олександр Савчук доручив керівникам районів та міст області активніше займатися пошуком коштів на ці потреби. Адже, як і торік, путівки на оздоровлення дітей вже не будуть купуватися за рахунок Фонду соціального страхування.