Повідомлення, що на вулиці Симона Петлюри обласного центру горить дах «Народного дому» надійшло від охоронника поряд розташованого кафе сьогодні о другій ночі.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що виклик до працівників державної служби з надзвичайних ситуацій щодо виникнення пожежі у чотирьохповерховій будівлі надійшов о 1:40.

Правоохоронці встановили, що пожежа виникла на горищі. У будівлі, яка перебуває на балансі Рівне нської міської ради, знаходяться офіси політичних партій.

Унаслідок пожежі вогнем знищено сім квадратних метрів покриття та пошкоджено 15 квадратних метрів перекриття на горищі. Пожежу було ліквідовано о пів на третю.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили факел із ганчіркою, пожежне сміття, п’ять шестилітрових полімерних прозорих та одну чотирьохлітрову каністри із вмістом речовини, схожої на бензин. Попередня причина пожежі – занесення стороннього джерела зовні. Потерпілих в результаті пожежі осіб немає.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області, за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять оперативні та розшукові заходи з метою встановлення осіб, які можуть бути причетними до скоєного кримінального правопорушення.

pic


pic

pic

pic