Переможці минулого сезону всеукраїнського гумористичного проекту відтепер працюватмуть у нашому місті, аби учасники Рівненської Ліги сміху були ще більш дотепними, цікавими та, звісно, смішними. Що обіцяють глядачам організатори, та що радять командам редактори - далі у сюжеті.

На вихідних рівняни матимуть змогу весело провести час. Адже саме в неділю, 27 березня відбудеться фестиваль Рівне нської Ліги сміху. На фестиваль зареєструвались близько 20-ти команд, які відсьогодні будуть працювати з оновленим редакторським складом. Директор Рівне нської Ліги Сміху Юрій Ліпський запевняє, що і команди, і учасники відчують зміни.

Нові редактори - добре відомі прихильникам українського гумору. Це Валентин Іванов - автор та актор легендарної команда КВН "ХАИ". Та Андрій Колмачевський - чемпіон першого сезону всеукраїнської Ліги сміху.

Учасник команди "Манхетен (Полтава - Рівне )", яка дійшла у Лізі Сміху до чвертьфіналу, в найближчому майбутньому - член журі рівненського фестивалю Костянтин Ізюмов запевняє: хвилюється навіть більше, аніж перед власним виходом на сцену. А ще поділився своїми прогнозами на гру.

27 березня рівненські глядачі зможуть не лише оцінити роботу знаних гумористів, а й відкрити для себе нові команди з України, Польщі та навіть Греції.